Domů > Recepty > Vepřové
Tradiční maďarské jídlo, které se perfektně uchytilo i u nás. Jeho příprava je navíc jednoduchá a vystačíte si s jedním hrncem.
Moravský vrabec je jedno z našich nejtradičnějších jídel. Podávat ho můžete se špenátem nebo se zelím.
Lehce kyselý, přesto jemný díky smetaně. To je tradiční segedínský guláš.
Z vepřového masa se dá vymyslet spousta jídel, od omáček až po minutky. My tentokrát připravili šťavnatou vepřovou roládu.
K podzimu bez pochyby patří mimo jiné švestky. Co takhle je místo do koláče využít na výborné vepřové koleno na švestkách?
Ať už jako svačina na výlet, rychlý oběd nebo něco k zakousnutí u piva, tento sendvič s vepřovou panenkou potěší každého.
Křehké vepřové kotlety s nasládlou brusinkovou omáčko, to je výborná kombinace, která se hodí pro každou příležitost. Tato kombinace vás zaručeně nadchne.
Grilování k létu neodmyslitelně patří. Vůně masa, zeleniny a ta atmosféra. Jestli váháte, co zrovna ugrilovat, zkuste tento recept na špíz z vepřové panenky s bramborami Brick, který zvládnete raz dva.
Ať už chystáte posezení s přáteli, nebo přemýšlíte nad originální večeří, trhané vepřové maso na pivu je skvělá volba. Servírovat se dá na mnoho způsobů a jeho šťavnatá a výrazná chuť osloví opravdu každého.
Už vás omrzela klasická příloha k masu v podobě brambor na stovky způsobů? Zkuste změnu a udělejte si krkovičku s výbornými kapustičkami, které navíc jídlu dodají krásnou barvu.
Na vlně chuti – dílna na samé skvělé recepty.
Máte rádi vietnamskou kuchyni? Tak tenhle recept musíte vyzkoušet.