Skip to content
O sádle
Články
#JedemeNaSádle
Recepty
Kontakt
🥇 Soutěž
Kategorie receptů:
Bezmasé
Domů
>
Recepty
>
Bezmasé
Bezmasé
Dezert
Drůbež
Hovězí
Jehněčí
Králičí
Krůtí
Mleté maso
Polévka
Polévky
Ryba
Sádlo
Sladké
Slané
Snídaně
Vánoční cukroví
Vepřové
Zvěřina
Videorecept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Krémová zeleninová polévka
Podzim je tady a v sychravém počasí se chceme zahřát pořádným jídlem. Tato zeleninová polévka plná vitamínů je skvělá volba.
Celý recept
Obtížnost:
Doba přípravy:
Houbové řízky
Tradiční český recept, který žádného milovníka hub neurazí.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Placky z čerstvého zelí
Placky s kysaného zelí jsou poměrně známé. Už jste ale zkoušeli placky z čerstvého zelí?
Celý recept
Počet porcí:
3
Obtížnost:
Doba přípravy:
Čočka na kyselo
Čočka je v Česku považována za tradiční novoroční jídlo, díky kterému bychom v následujícím roce neměli mít nouzi o peníze. My ji připravili klasickým způsobem na kyselo.
Celý recept
Obtížnost:
Doba přípravy:
Say cheese – silvestrovské pohoštění
Silvestr se blíží a to si žádá nějaké speciální pohoštění. Pro milovníky sýrů máme tři zajímavé tipy.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Krémová česnečka s tymiánem
V těchto mrazivých dnech všichni oceníme něco, co nás zaručeně zahřeje - a tím je právě tato česneková polévka.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Pikantní fazolový guláš
Vydatné a lehce pikantní jídlo přijde v tomto chladném období vhod. My jsme pro vás připravili recept na pikantní fazolový guláš.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Bedly na kmíně
Bedly jsou výborné houby s jedinečnou chutí. Jejich příprava je snadná a během pár minut vykouzlíte výborné jídlo.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
VIDEORECEPT: Bulgurové rizoto s houbami
Bulgur je svými vlastnostmi velmi podobný rýži, proto se čím dál častěji využívá k přípravě rizota. My ho udělali s lesními houbami.
Celý recept
Počet porcí:
2
Obtížnost:
Doba přípravy:
VIDEORECEPT: Pizza s houbami a mascarpone
Pizza margherita, salámová, sýrová - to jsou klasiky, na které narazíte v každé italské restauraci. Co takhle zkusit něco nového? Třeba pizzu s houbami a mascarpone, která je výborná a můžete si ji udělat doma.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Květákové řízečky
Taky milujete tradiční obalovaný květák? Pak určitě musíte zkusit tyto obalované řízečky, které jsou stejně dobré a navíc se vyhnete obalování v trojobalu.
Celý recept
Počet porcí:
4
Obtížnost:
Doba přípravy:
Pastinákové pikantní smaženky
Už jste někdy zkoušeli recepty z pastináku? Nejedná se sice o běžně používanou zeleninu, svou chutí se ale vyrovná kdejaké kořenové zelenině. V našem receptu jsme ho zkombinovali s pikantním těstíčkem a výborně k němu padne i nějaký jogurtový dip.
Celý recept
Navigace pro příspěvky
1
2
3
…
6