Domů > Recepty > Page 3
Klasický jablečný štrúdl známe všichni, co ale takové slané záviny? Připravili jsme jeden se špenátem a slaninou a druhý se šunkou a salámem.
Čočková polévka může mít mnoho podob, od krémové, přes pikantní až po tuto rychlou verzi husté polévky ze zelené čočky.
Pórková polévka je ideální jídlo na zahřátí i nasycení hladového žaludku. Tato krémová verze určitě potěší i děti.
Z vepřového masa se dá vymyslet spousta jídel, od omáček až po minutky. My tentokrát připravili šťavnatou vepřovou roládu.
Čočka je v Česku považována za tradiční novoroční jídlo, díky kterému bychom v následujícím roce neměli mít nouzi o peníze. My ji připravili klasickým způsobem na kyselo.
Silvestr se blíží a to si žádá nějaké speciální pohoštění. Pro milovníky sýrů máme tři zajímavé tipy.
Pokud vám zbyde pár minut mezi přípravami na štědrý den, vyzkoušejte vánoční stromeček z listového těsta, který potěší nejen děti.
Rychlovka, která potěší celou rodinu – to jsou naše zapečené brambory s kuřecím masem, smetanou a pořádnou dávkou sýru.
V těchto mrazivých dnech všichni oceníme něco, co nás zaručeně zahřeje – a tím je právě tato česneková polévka.
Vydatné a lehce pikantní jídlo přijde v tomto chladném období vhod. My jsme pro vás připravili recept na pikantní fazolový guláš.
Do naší rodiny produktů Brick patří kromě sádla a dalších potravin i tavený sýr Say Cheese. Máme pro vás tři tipy na výborné pomazánky.
K podzimu bez pochyby patří mimo jiné švestky. Co takhle je místo do koláče využít na výborné vepřové koleno na švestkách?