Domů > Recepty > Slané > Page 2
Staročeské přesbidlo možná znáte jako uhlířinu. Jde o staročeský recept, jehož základem jsou moučné noky a vařené brambory.
Rychlovka, která nadchne – to jsou placky z kysaného zelí a škvarek. Hotovo máte do půl hodiny, ale vzpomínat na ně vy i vaši strávníci budete ještě dlouho potom.
Hledáte inspiraci na oběd či večeři a chcete zkusit něco nového? Máme pro vás recept na brambory se smaženou krupicí, uvnitř vláčné a navrchu krásně křupavé. Ve spojení s kyselou okurkou si na tomto jídle pochutnají děti i dospělí.
Už řešíte jakou lahůdku připravit na Silvestra? Což takhle dát si škvarkovou pomazánku.
Vyzkoušejte recept na kterém jeho autorka, Jitka Matěchová, do slova a do písmene ujíždí!
Tuto pochoutku ocení nejen vaše návštěva, ale především vy – díky velmi rychlé přípravě.
Škubánky s mákem jistě znáte, ale co takhle ty se slaninou a cibulkou?
Velmi jednoduchý a chutný recept na oblíbené škvarkové placky.
Recept vhodný nejen pro ty, kteří mají alergii na lepek nebo bílkovinu kravského mléka.
Další recept podle Grusovky. Pochutnejte si tentokrát na cibulovém koláči.
Proč by ryby neměly chybět ve vašem jídelníčku? A proč je rybí maso tak zdravé?
Máte rádi rýžové nudle? V tom případě potěšíme vaše chuťové buňky.