Počet porcí: 2
Obtížnost: Jednoduché
Doba přípravy: 20 min
Ingredience
- 2 ks pstruhů
- sůl
- 1/2 šálku kukuřičné mouky
- 1/2 šálku maďarské papriky
- 1/2 lžičky sušeného česneku
- 1/2 lžičky bylinkové soli
- 1/2 lžičky provensálských bylinek
- Smícháme kukuřičnou mouku, papriku, sušený česnek, sůl s kořenovou zeleninou a mezi prsty promněte provensálskou směs bylinek.
- Opláchnuté pstruhy uvnitř nasolíme a obalíme v připravené směsi.
- Obalené pstruhy osmažíme na rozpáleném sádle z každé strany 5 – 7 minut, záleží na tom jak je ryba silná. Osmažené ryby vysušíme papírovou utěrkou.
Dobrou chuť vám přeje redakce Na sádle.cz.