Domů > Recepty > Page 17
Za první republiky bylo sádlo tou nejdůležitější potravinou, znáte cukroví se sádlem?
Zkoušeli jste si někdy připravit nahatý burger? Je to vlastně opečená masová placka bez tradičního pečiva, které je buď zcela vynechané nebo nahrazené plátkem vhodné zeleniny. Taková máslová dýně k podobnému použití svým tvarem vyloženě vybízí. Nemyslíte?
Kuřecí polévku jistě dobře znáte, to není nic neobvyklého, ale co takhle celestýnské nudle bez mouky? Další parádní recept od Lucie Grusové z Paleosnadno.cz.
Celerové pyré nebo hranolky jistě znáte, proto vám přinášíme nový recept – Celerové placičky od Lucie Grusové z Paleosnadno.
Podzim jako malovaný se neobejde bez lahodného štrůdlu 🙂
Kdo by odolal lahodnému guláši!?
Halloween… svátek duchů. Připravte si k této děsivé tradici děsivý pokrm!
Kucmoch možná znáte pod názvem škubánky. Původní kucmoch jsou však brambory upečené s česnekem a majoránkou.
Další gastro zážitek pro milovníky dýní 🙂
Další lahodná polévka. Vyzkoušejte jáhlovou česnečku.
Deštivé počasí, nachlazení… zahřejte se lahodnou polévkou.
Rozšiřte si svůj „repertoár“ o další zahraniční recept. Tentokrát s talířem „cestujeme“ do Itálie.