Skip to content
Na sádle
  • O sádle
  • Články
    • #JedemeNaSádle
  • Recepty
  • Kontakt
  • 🥇 Soutěž

Kategorie receptů: Slané

Domů > Recepty > Slané > Strana 4

  • Bezmasé
  • Dezert
  • Drůbež
  • Hovězí
  • Jehněčí
  • Králičí
  • Krůtí
  • Mleté maso
  • Polévka
  • Polévky
  • Ryba
  • Sádlo
  • Sladké
  • Slané
  • Snídaně
  • Vánoční cukroví
  • Vepřové
  • Zvěřina

Počet porcí: 4
Obtížnost:

Dýňový paleo burger

Zkoušeli jste si někdy připravit nahatý burger? Je to vlastně opečená masová placka bez tradičního pečiva, které je buď zcela vynechané nebo nahrazené plátkem vhodné zeleniny. Taková máslová dýně k podobnému použití svým tvarem vyloženě vybízí. Nemyslíte?
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:

Empanadas

Netradiční portugalský pokrm. Tapas jak se patří!
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:

Chilli con carne (Texas)

Zažijte texaský masakr s chilli con carne na vašem stole!
Celý recept
Počet porcí: 6
Obtížnost:

Frankfurtská polévka

Skvělá polévka s párkem, připravena na sádle!
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Pohankové rizoto

Dřív byla pohanka považována za jídlo pro chudé. Dnes by měla být součástí zdravého jídelníčku.
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Žába v díře

Originální název pokrmu zní Toad in the Hole – jde totiž o tradiční jídlo ze skotských hospod. A recept je starý už přes 200 let!
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Zelňačka na sádle

Je sytá, vydatná, a navíc nadupaná vitaminy. Řeč je o zelňačce, tradiční české polévce, která v zimě zahřeje i vám dodá energii.
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Konfitovaná kachna

Konfitování je jedním ze starých a osvědčených způsobů, jak pečenému masu ponechat křupavý povrch a masu šťavnatost.
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Dančí hřbet a karamelizované zelí

Maso odblaníme, okořeníme solí, pepřem, drceným jalovcem, pomažeme rozpuštěným sádlem a natrhaným rozmarýnem.
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Celerové řízečky smažené na sádle

Celer bývá v kuchyni podceňován. Je znám jako kořenová zelenina, po které mnozí z nás sáhnou většinou jen při přípravě polévek či svíčkové.
Celý recept
Počet porcí: 4
Obtížnost:
Doba přípravy:

Bramboráčky smažené na sádle

Na bramboráky se nejlépe hodí moučnaté brambory, takové, které obsahují hodně škrobu.
Celý recept
POLÉVKA S VEPŘOVÝM MASEM A MOŘSKOU ŘASOU NORI
Počet porcí: 4
Doba přípravy:

POLÉVKA S VEPŘOVÝM MASEM A MOŘSKOU ŘASOU NORI

Jsou chvíle, kdy vás popadá chuť uvařit něco netradičního? Zkuste třeba tak trochu „exotickou“ polévku s mořskou řasou Nori.
Celý recept

Navigace pro příspěvky

1 2 3 4 5 6
© 2025 All rights reserved by Na sádle