Ingredience
- mražené hranolky se slupkou
- sádlo
- sůl
Často se nestává, že by šéfkuchař prozradil tajemství jak jeho skvosty vznikají.
My, ale také vy, máme to štěstí, že nám Kamča – spolumajitelka Booze & Food, prozdradila jak vznikaj ty nejvíc nejlepší hranolky na světě!
Nejdůležitější ingrediencí je samozřejmě sádlo, které musí být pořádně nahřáté. Ideální na teplotu je 155 – 165 °C.
“Hranolky děláme nadravakrát. Zmrzlé hranolky se slupkou předsmažíme a necháme chvilku vysušit, nebo-li odpočinout. Po chvilce znovu smažíme.”
Jak poznat, že hranolky jsou právě v topu? “Správně udělané hranolky v kovové míse zvoní – cinkají.” Nezapomeňte při cinkání hranolky prosolit.
Vyzkoušejte hranolky podle Booze & Food nebo si na ně jednoduše do foodtrucku skočte.