Počet porcí: 2
Obtížnost: Jednoduché
Doba přípravy: 30 min
Ingredience
- 500 g očištěný, uvařený chřest
- 80 g Panko strouhanka
- 60 g parmezán
- 1 ks vejce
- škrobová moučka
- sádlo Brick na osmažení
Chřest si stále častěji nachází místo v nejrůznějších receptech.
Věděli jste, že… je známo asi 170-300 druhů chřestu? Chřest je rozšířen především v Evropě, Asii, Africe, nebo např. v Severní Americe.
Příprava
- Vejce rozšleháme.
- Smícháme parmezán a strouhanku.
- Chřest obalíme ve škrobové moučce, pak ve vejci a poté ve strouhance smíchané s parmezánem.
- Na závěr smažíme na sádle dozlatova.
Připravte si tento báječný recept s naším oblíbeným sádlem Brick a dejte nám vědět jak vám chutnalo!
Tým redakce nasadle.cz spolu s restaurací NAUTICO přeje dobrou chut‘ 🙂