Počet porcí: 4
Doba přípravy: 2 hod 30 min
Ingredience
- 4 králičí stehna
- sádlo Brick
- sůl
- 2 stroužky česneku
- tymián
- rozmarýn
- Králičí stehna osolíme a necháme deset minut odležet.
- Po uplynutí času vložíme do kastrolu s rozpuštěným sádlem. Přidáme česnek, tymián a rozmarýn.
- Kastrol vložíme do předehřáté trouby na max. 120 stupňů a pečeme 2 hodiny.
- Hotové maso vyndáme z kastrolu. Pokud máme rádi maso s kůrčičkou, lze jej následně na pánvičce opéct, buďte však opatrní, protože králičí maso je velice křehké a může se rozpadnout.
- Omáčku pak můžeme vytvořit díky česneku a výpeku.
Dejte nám vědět jak vám tento recept chutnal.
Dobré chutnání přeje redakce Na sádle.cz