Obtížnost:
Ingredience
Marináda
- V míse smícháme vodu, cukr, sójovou omáčku, rybí omáčku, limetkovou šťávu, česnek utřený najemno a cibuli také najemno.
Bůček
- Maso vložíme do mrazáku a necháme zatuhnout.
- Zatuhlé maso vyndáme z mrazáku a nakrájíme na tenké plátky.
- Přidáme marinádu , zamícháme a necháme 2 hodiny marinovat.
- Na pánvi rozpustíme sádlo, přidáme bůček a restujeme do křupava.
- Přidáme třtinový cukr a rybí omáčku.
Dip Nước chấm
- Do mísy vlijeme teplou vodu, třtinový cukr, rybí omáčku, limetkovou šťávu, přidáme nakrájenou chilli papričku a utřený česnek.
Nudle
- Nudle zalijeme horkou vodou . Až budou al dente (na skus) prolijeme studenou vodou a scedíme.
Tip redakce na servírování: Zálivka dáme doprostřed talíře, kolem dáme maso, nudle , mix bylinek, salátovou okurku a mrkev.
Nakupujte suroviny online.
Dobro chuť vám přeje redakce nasadle.cz .