Domů > Recepty > Page 6
Placky se sádlem jsou ideální variantou místo klasických tortill nebo jako příloha. Jíst se dají i na sladko v kombinaci s povidly.
Receptů z listového těsta je nespočet, od klasického štrúdlu až po party tyčinky. My jsme pro vás připravili recept na masové taštičky s cibulkami, kterými určitě překvapíte.
Staročeské přesbidlo možná znáte jako uhlířinu. Jde o staročeský recept, jehož základem jsou moučné noky a vařené brambory.
Ať už chystáte posezení s přáteli, nebo přemýšlíte nad originální večeří, trhané vepřové maso na pivu je skvělá volba. Servírovat se dá na mnoho způsobů a jeho šťavnatá a výrazná chuť osloví opravdu každého.
Rychlovka, která nadchne – to jsou placky z kysaného zelí a škvarek. Hotovo máte do půl hodiny, ale vzpomínat na ně vy i vaši strávníci budete ještě dlouho potom.
Přemýšlíte o pořádné polévce na zahřátí? Skvělou volbou je bílá kapustová polévka – je snadná, zasytí hladové žaludky a navíc výborně chutná.
Hledáte inspiraci na oběd či večeři a chcete zkusit něco nového? Máme pro vás recept na brambory se smaženou krupicí, uvnitř vláčné a navrchu krásně křupavé. Ve spojení s kyselou okurkou si na tomto jídle pochutnají děti i dospělí.
Už vás omrzela klasická příloha k masu v podobě brambor na stovky způsobů? Zkuste změnu a udělejte si krkovičku s výbornými kapustičkami, které navíc jídlu dodají krásnou barvu.
Jsou jednoduché, dobré a k odpolednímu šálku kávy či čaje jako dělané.
Vývar nebo česnečka, to jsou klasiky. Někdy je ale čas na změnu. Tato výborná zeleninová polévka s masovými kuličkami z dílny Lucie Grusové z paleosnadno.cz nabízí originální zpestření vašeho jídelníčku.
Příprava této domácí paštiky není žádná věda a zabere vám zhruba půl hodiny. Tak pojďme na to.
Jako samotný pokrm nebo s lahodnou jitrničkou bude chutnat skvěle!